Silikonový vak na zpracování těsta
Popis
Zpracujte těsto na oblíbené koláče či pizzu, aniž byste ušpinili sebe a pracovní plochu.
Silikonový vak pojme až 1 kg mouky, lze tedy zpracovávat i objemnější množství těsta.
Díky měkkosti materiálu lze směs důkladně zpracovat.
Velká tepelná odolnost dovolí dát chladit těsto do ledničky či mrazáku stejně jako nechat kynout v teplém prostřední, aniž byste jej museli vyndávat z vaku.
Samotná hmota se na silikonový materiál nelepí, lze jej tedy snadno vyklopit.
Údržba: Myjte pouze v ruce pod tekoucí vodou, nedávejte do myčky!
- Materiál: měkký silikon
- Barva: transparentní bílá
- Netoxický, nelepivý materiál
- Objem: 1,5 litrů
- Lze vystavit teplotám: -40°C až 230°C
Recept na linecké cukroví
Do vaku dejte:
- 375 g mouky
- 1 vajíčko
- 1 kostku měkké Hery
- 1 balíček vanilkového cukru
- 60 g cukru moučka
Ingredience hněťte ve vaku a vypracujte je na nelepivé těsto.
Těsto ve vaku nechte ztuhnout v ledničce alespoň 30 minut
Na pomoučněném vále těsto rozválejte na tenký plát a vykrajujte formičkami libovolné tvary, vždy aby do páru byl jeden tvar plný a jeden tvar s otvorem.
Rozložte na plech s pečícím papírem a pečte asi 12 minut při 200°C.
Vychladlé linecké cukroví slepte marmeládou.
Hotové slepované linecké cukroví můžete pocukrovat moučkovým cukrem.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.