Kdo stojí za e-shopem VašeNebe.cz?

Zajímá vás, kdo stojí za e-shopem www.vasenebe.cz ?

Jsme parta mladých lidí a po mnoha letech zkušeností jsme se rozhodli založit si vlastní internetový obchod.

Jsme fanoušci filmů a komiksů a máme rádi designové věci. Díky dobrým vztahům z předchozích let máme možnost dovážet zboží z Anglie od dodavatelů Paladone, Luckies of London nebo Tobar.

Rádi bychom české domácnosti oživili i těmito kousky, pro někoho možná netradičními, pro nás stylovými. A to také z důvodu, že na našem trhu nejsou licencované produkty k filmům tolik rozšířené a občas je problém sehnat dárek pro filmového nadšence.

Ceny produktů se snažíme udržet tak, aby byly přijatelné hlavně pro naše zákazníky, ale abychom i my mohli dále růst a zlepšovat naše služby pro naše věrné fanoušky.

Aktuálně nás najdete na adrese Příkop 2a v Brně, zde máme výdejní místo, kde vydáváme již zaplacené objednávky. Tedy výhoda pro obyvatele Brna - že nemusí platit poštovné.

Bohužel zatím nemáme prodejnu, kde byste si mohli na místě vybrat a vyzkoušet naše zboží, věříme však, že se v nejbližší době vhodné prostory najdou.

Začali jsme v únoru 2019 a úspěšně fungujeme, zlepšujeme naše služby a rozšiřujeme sortiment.

Ke každému zákazníkovi přistupujeme individuálně a snažíme se vyhovět vašim požadavkům. Případné reklamace řešíme stejným způsobem, není potřeba vyplňovat žádný předepsaný formulář, stačí se nám ozvat a jistě se vzájemně dohodneme.

Startup, Start-Up, Lidé, Silicon Valley, Týmová Práce

Proč nejsme na Heuréce?

Heureka.cz je pro mnohé velký pomocník, pokud si chce srovnat ceny zboží.

Nás tam ale nenajdete. Není totiž vše tak, jak vypadá.

Není zde objektivní hodnocení a navíc první pozice ve vyhledávání na Heurece jsou placené, vyhrává ten, kdo dá nejvíc. Zákazník si pak může mylně myslet, že zboží na prvních pozicích je nejkvalitnější, nejoblíbenější a nejprodávanější.

Heureka požaduje zasílat data o veškerých objednávkách. To znamená nejen o objednávkách, které díky Heuréce získáme, ale o všech našich objednávkách získaných i z jiných zdrojů. Heuréka takto disponuje velmi obsáhlými informacemi o velké části trhu.

Díky tomu mají dokonalý přehled nad tím jak často a jakým množstvím doplňujeme sklady, jak rychle zboží vyprodáváme, jaký máme obrat, co a kdy prodáváme. Mimo jiné je zjišťováno i kdo a jaké zboží u nás nakupuje, z jakých zdrojů se dostal na náš obchod, jaké slova pro vyhledání zboží použil.

Společnost Rockway Capital vlastní Heureka.cz, Mall.cz, CZC.cz, Parfemy.cz, Krasa.cz, Prozdravi.cz, Sperky.cz, Hodinky.cz, Kolonial.cz, Proděti.cz a další.

Jsme přesvědčeni, že získávání dat v takovémto rozsahu není pro provoz srovnávače zboží Heureka nutné a tudíž to ještě více to prohlubuje naše podezření možného rizika zneužití.

Nechceme zdražovat produkty jen kvůli tomu, abychom si mohli zaplatit přední místo ve vyhledávání na Heuréce.

Nechceme odesílat údaje o našich zákaznících jiné společnosti.

Jsme rádi, že se tak můžeme přidat k řadě dalších, kterým toto vadí (Alza, Hecht, ....)