Hodnocení obchodu

4,9 1084 hodnocení
Přidat hodnocení
5
1051x
4
20x
3
0x
2
5x
1
8x
Nevyplňujte toto pole:
J Avatar autora Jana | 23.2.2021
Vše rychle a v pořádku dorazilo
J Avatar autora Jarmila | 23.2.2021
Rychle dodané, nepoškozené.
L Avatar autora Lucie | 22.2.2021
Vše došlo v pořádku a rychle.
H Avatar autora He | 22.2.2021
Rozhodně nekoupím znovu. Absolutní blbost. Fix má sice silnou intenzitu, ale hroty se při aplikaci slijí barvou a děláte silnou čmouhu. Vyjde vás to nastejno jako když použijete dětský silný fix....klaun zaručen. Rozhodně NEDIPORUČUJI!!!!
TV Avatar autora Tým eshopu VašeNebe.cz (Administrátor) 23.2.2021
Dobrý den, vláskovacích tužek na obočí jsme prodali spoustu a zákaznice jsou s produktem spokojené, mrzí nás, že jste zrovna vy s tímto produktem nespokojena. Když kreslíte špatným směrem, je pravda, že tužka udělá silnou linku, proto je opravdu potřeba pomalu "vláskovat" jednotlivými hroty na tužce jako na fotografiích u produktu nebo ve videu, aby obočí bylo přirozené. Každopádně jsme rádi, že jste s ostatním zbožím z Vaší objednávky spokojena.
V Avatar autora Vladík | 22.2.2021
Spokojena s vyrobkem a neuveritelna rychlost dodani.
P Avatar autora Petra | 22.2.2021
Super komunikace, rychlost dodani
ZV Avatar autora Zuzana Vopěnkova | 22.2.2021
Rychle dodani,kupovala jsem respiratory pro dospělea dětske tybilesedu i na drobnem dětskem obličeji
RV Avatar autora Romana Váňová | 19.2.2021
maximální spokojenost
I Avatar autora Ivka | 19.2.2021
Vše v naprostém pořádku. Co považuji za nedostatek je chybějící návod v češtině.
T Avatar autora Tým e-shopu VašeNebe.cz (Administrátor) 19.2.2021
Dobrý den, děkujeme za pozitivní hodnocení. Návod naleznete přímo u produktu, případně Vám jej rádi zašleme na email, stačí se nám ozvat.
MB Avatar autora Marie Burdová | 19.2.2021
velmi spokojená
K Avatar autora Kateřina | 19.2.2021
Rychlejší dodání, než bylo avizováno, což hodnotím velice kladně. Objednávka i zboží v pořádku.
K Avatar autora Karel | 18.2.2021
Velmi spokojený.
MV Avatar autora Milan Vrátný | 18.2.2021
Spokojenost, rychlé dodání...
H Avatar autora Hanka | 18.2.2021
Velice spokojena rychle dodani super nazehlovacky
JF Avatar autora Jan Florus | 18.2.2021
OK
D Avatar autora Dagmar | 18.2.2021
Spokojenost
J Avatar autora Jarmila | 17.2.2021
Spokojena Rychlé dodání
H Avatar autora Hanka | 17.2.2021
Spokojena
J Avatar autora Jirka | 17.2.2021
Spokojen
Avatar autora Magdalena Čermáková | 17.2.2021
Spokojena

Stránka 1 z 55 , položek celkem: 1084

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.. Více informací zde.